torstai 4. kesäkuuta 2015

#LIVEAIDSUOMI

Nyt olen oikeassa paikassa!

Laulan nykyään kamarikuoro Addictiossa. Se on lämpöisten ihmisten pieni kamarikuoro :)
Meidän puheenjohtajalle tuli aiemmin keväällä viesti itse oopperan taiteelliselta johtajata Lilli Paasikiveltä, saataisiikon meistä talkoolaisia 6.6.2015 Stadionilla esitettävään LiveAid konserttiin. Stadionkeikka.. suostuisinkohan.. hmmm.. no TOTTA MOOSES!

Maanantaina alkoi tiivis harjoitusputki. Kävelin ylpeänä oopperan sokkeloihin ja harjoituksiin henkilökunnan ovesta ja jestas millaisessa porukassa sitä saakin laulaa nämä päivät. Ai että.. Kylmiä väreitä riittää :)
Kyllä nyt saa vähän unelmista tuntumaa. 



Saimme kaikki esiintymispaidat LiveAid uusi lastensairaala. Ihania värikkäitä t-paitoja. Kyseisessä kuvassa itse herra Solisti, Mika Pohjonen valitsee omaansa. 


Meitä on kuorossa noin 90 laulajaa! Ihan mieletöntä. Jotenkin ei sanat riitä kuvailemaan miltä tuntuu olla mukana näissä talkoissa. Haluaisin kyllä olla nopeampi oppimaan meidän kappaleita, tuolla kyllä pelkää omia virheitä aika paljon, mutta parasta on kun on tällainen tekniikanimijä niin oma laulu luistaa erittäin paljon paremmin kun vieressä tekniikat on kunnossa! :D Nyt täytyisi vielä löytää se laulunopettaja keneltä saisin imastua taitoa itselleni :)


LiveAid konsertti tulee MTV3 kanavalta suorana klo 17-22. Meidän klasariosuus alkaa klo 19, mikä vähän korpeaa, koska se yksi maailman tärkein ohjelma joka tulee samansisältöisenä kymmeniä kertoja päivässä pitää muka näyttää myös tuolloin ja imaisee puolet meidän osuudesta. Uutiset. Ja vielä päälle jotkut formulauutiset. Perhana. Mutta onneksi yleisöä riittää myös paikanpäällä jonkinverran ;)