lauantai 10. elokuuta 2013

Lomaltapaluu ja Lapin Kulta Solar Kitchen

Tulipas jano kun kirjoitin sanat Lapin Kulta ;)

Täällä taas. Selätin bloggauskesäjumin ja jatkan taas raapustamista iloisin mielin! Takana on juhannus, lomailua pitkin mummolaa, mummilaa ja mökkeilyä sekä unohtamatta maailman ihaninta karavaanireissua pitkin suomea! Niistä saan kerrottua myöhemminkin, mutta nyt aloitan kevyesti auringon kypsyttämällä ruoalla jota sain maistaa blogitapahtumassa Hulin kanssa!


Epävakaisen sään armoilla lähdimme kohti kellohallia Kalasataman lähelle katsomaan mitä Lapin Kullalla ja auringolla on meille tarjottavaa. Hassuja peilipuoliympyröitä oli piha täynnä ja siellä me lopulta kokkailimme parin kokin ohjeistuksella fenkoli-selleri-kukkakaali-sipuli soppaa (lientä) joka oli erittäin makoisaa.

Solar Kitchen on avoinna vain aurinkoisina ja mahdollisesti puolipilvisinä päivinä. Aurinko kysentää parhaiten klo 9-13 aikoihin. Aika hauska kokemus, kokki kertoi aurinkokennoissa tehdyn myös kakkuja! Lopussa saimme auringon kypsentämän keiton jälkeen pääruoat. Valitsin ensimmäistä kertaa elämässäni hevosenliha ulkofilepihvin pippurikastikkeessa ja se vei kielen mennessään! En välttämättä olisi tunnistanut sokkona syöväni hevosta vaan nautaa, mutta liha oli erittäin mureaa ja suli suussa. Hartwallin olut mies Pekko suositteli hevosen kanssa tummaa lageria, mutta olut oli kyllä hieman pettymys. Lälly, hieman vetelä - näin ammattimaisin maistelutermein kuvattuna.








Nyt olen virallisesti palannut blogilomalta! Nähdään pian!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitokset! Nyt kun saa vielä aivot käännettyä takaisin blogivirtaan niin huomaa että tätähän oli oikein ikävä!

      Poista
  2. Hauskaa kun näitä aurinkokennopostauksia tipahtaa blogeihin joka päivä. :) Meidätkin on ikuistettu jo muutamaan blogiin, great. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, en enää yhtään muista minkä nimisiä blogeja siellä oli läsnä! Täytyisi käydä kurkkimassa :)

      Poista