tiistai 3. syyskuuta 2013

Kahden vuoden loma on ohi.

Kurkkua kuristaa ja kehon valtaa kylmä hiki. Lomalla tuli oltua yhteensä 755 päivää  ja tänään palasin töihin. Arki on tähän asti rullannut samanlaisena maanantaista sunnuntaihin ja viikonloput samanlaisena kuin muutkin päivät. Nyt kaikki tulee muuttumaan ja viikonloputkin saavat jälleen merkityksensä ja ihan erilaista arvoa!

Pikkuneiti jää onneksi isukin kanssa kotiin. Se helpottaa töissäoloa kummasti, tietää ettei muutos ole niin suuri kerrallaan kuin yhdelle perheenjäsenelle. Kaksi saisi jo aikamoisen metelin aikaiseksi.

Pelastuksekseni olen myös saanut osittaisen hoitovapaasopimuksen jonka mukaan teen 30 tuntia viikossa töitä maanantaista torstaihin. Perjantait ovat siis vapaat. Huh. Kevyt lasku työelämään ei tule olemaan silti. Heti ensimmäisen päivän jälkeen herra O lähtee suoraan illaksi keikalle. Samoin torstaina. Ja perjantaina.. ja palaa sunnuntaina. Huoh. Mutta siitä eteenpäin elämä taitaakin sitten tuntua melko helpolta!

Ensimmäinen päivä töissä tuntuu yllättävän kivuttomalta. Rennoin ottein purin 465 sähköpostin laatikkoa kun nettiyhteydet saatiin toimimaan. Muuhun en oikein osaakaan vielä tarttua. Hiljaa hyvä tulee.

Tuliaisiksi töihin toin pari pussillista hopeatoffeeta. Me molemmat kun palasimme pitkän ajan jälkeen takaisin :) Hopeatoffeeta oli kova ikävä! Töitä ei niinkään :)


Hopeatoffee palaa syksyllä. Hyvästi, hammaspaikat! Kuva: Cloetta.
Kuva: Cloetta
 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset! Vähän aikaa kyllä kestää että tähän tottuu! :)

   Poista
 2. Ihan hirveetä, etten ollut paikalla sun "ekana" päivänä.. :( Mutta huomenna turistaan koko päivä (ehkä patistan sut myös töihin). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä istun susta liian kaukana ku turinat on jäänyt niin vähälle. Asiaan pitää tulla muutos. Kävellään niin paljon huoneiden väliä, että kymmenen kiloa tipahtaa ihan tuosta vaan arki(työ)liikunnan lisäämisellä :D

   Poista