tiistai 18. helmikuuta 2014

Hot jooga ja muuta jumppaa

Vapaus koitti! Perhe lähti mummilaan ja minulla on kaksi päivää vapaata. Vielä hetki sitten olisin miettinyt mitä herkkuja ostan kotiin ja mässytän niitä Emmerdalea katsellessa sohvannurkassa. Mutta tänään on toisin!

Ensin ajattelin että menen suoraan töistä siivoamaan! Miten ihanaa se onkaan kun tietää että kotiin palatessa siellä on täsmälleen yhtä siistiä kuin lähtiessä!! Oih! Mutta en taida ehtiä. Varasin näet jumppatunteja! Ja olen ihan innoissani! (saa nähdä miten jumpan jälkeen hymy hyytyy..hehe) Ensiksi juoksen supernopeasti kotiin hakemaan jumppatamineet, en tajunnut ottaa töihin mukaan kuin uimavehkeet. Ja sitten lähden heti kokeilemaan Bodybalance-tuntia ja suoraan siitä hot joogaan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wow! Mä jaksoin! Ja tuntu hyvältä. Ja edelleen tuntuu. Huomenna on varmasti toisin, mutta ei auta, huomiselle on varattuna Zumba ja myöskin hot jooga. Joskus ajattelin että jooga on mahdottoman tylsää jossa vaan notkeat ihmiset kilpailee siitä kuka puhaltaa ilman ulos äänekkäimmin. Niin ärrrrsyttävää. Mutta tänään ei kukaan puhallellut äänekkäästi ja liikkeet oli ihanan venyttäviä eikä liian vaikeita tai liian nopeassa tahdissa. Body balance ja hot jooga tunnit eivät eronneet kovastikaan toisistaan, mutta oli ensimmäinen kerta koko elämässäni kun en kertaakaan katsonut kelloa. Jotain on tapahtunut! (ja ehdin muuten siivotakin kotona ennen jumppaan lähtöä)

Kaloreita olen syönyt tänään 1246, vielä saisi syödä jotain, mutta pelkään nykyään iltasyömistä kovasti. En osaa ottaa "jotain pientä" vaan syömisen ilo ja tuska jää päälle. Parempi olla ottamatta siis muuta kuin teekupponen hunajalla.

Mulla ei nyt ole kuvia siitä kun jumppatunneilla hiki lentää tai edes teekupposesta. Opettelen kuvaamaan hienoja kuvia sitten joskus toiste. Nyt ansaitusti sinne sohvannurkkaan!

4 kommenttia:

  1. Vau! Anna mulle puolet sun energiasta! Tänään pakotin itseni lenkille, kun ei yhtään huvittanut ja vauhtikin oli jossain siilin ja etanan välimaastossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mä uskon että sun vauhti oli enemmän siellä siilin tasolla. Etanat on nii limasia. Mäpä tuun pakottaa sut joskus jumppaan kun sielläpäin ollaan... jo on aikoihin eletty ;) Justiin pari viikkoa sitten pakotin entisen urheiluhullun siskon hiihtämään vaikka sitä ei olis yhtään huvittanut! Maailman kirjat on nyt menneet sekaisin.

      Poista
  2. :). ...munkin pitäisi aktivoitua kuntoilussa jollakin kumman konstilla... Ihan pienoinen aikapula tuntuu vain vaivaavan. ...ehkä ensi viikolla sitten... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikapula on kyllä krooninen tauti. Sen takia mä nyt käynkin tässä parin päivän aikana normaalin n. puolenvuoden jumpat kerralla :D Kerran kun pääsee niin sitten hetki täysillä :)

      Poista