sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pyykkikone laulaa

Terveisiä sairastuvalta.

Juurikin tällä hetkellä meidän tulisi olla koko porukalla matkalla pikkuneidin uuden serkun ristiäisiin. Mutta eipä olla. Takana on kaksi valvottua yötä ja n. kuusi koneellista oksupyykkiä. Lakanoita, patjansuojuksia (loistava keksintö!) petareita, tyynyjä ja peittoja. Ja edelleen kone laulaa ja lisää pyykkiä odottaa vuoroaan.

Huoh. Olen nukkunut sohvalla, pikkuneidin vieressä ja herännyt jokaiseen pieneen yskäisyyn ja henkäisyyn. Ja siltikään en ole ehtinyt vadin kanssa oksun ja lakanan väliin. Se tulee niin yllättäen. Nyt vaan odotellaan että koska tuo kahden päivän itämisaika on ohi ja itse saan osuuteni. Noh, positiivisesti ajateltuna; sehän vaan edistää kevennyskuuriani :)

Toivottavasti viime keskiviikkona ei vielä bakteereita ollut meillä kylässä kun järjestin uudessa ja samalla vanhassa työhuoneessani tuparit! Leivoin ihan loistavan makuisia suklaapistepipareita Pullahiiren reseptillä.


Tiiättekö kun sairastuu vatsatautiin niin silloin ei pysty hetkeen syömään sitä ruokaa minkä siihen huonoon oloon yhdistää? Mä niin toivoisin et jos se minulle nyt napsahtaa niin yhdistäsin sen suklaapistepipareihin ;)

2 kommenttia:

 1. Voi ei! Toi on pahinta pikkulapsen kanssa. Toivottavasti ei tartu teihin.

  Mä tulin juuri viikonloppureissulta minin kanssa, ja kuulin kotijoukoilta, että olitte treffannu musikaalisissa merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että terkut tuli perille. Ja kiva että joku sentään (ehkä kohteliaisuudesta, mutta kuitenkin) aplodeerasi mun nightwish tulkinnan.. niitä läpyttäjiä tais olla sun kotijoukon lisäksi ehkä yksi :D Oliskohan jo aika heittää hanskat tiskiin.. Tai ehkä mä vaan siirryn takasin Malmin lucky ladyyn tai kannelmäen karaokebaariin.. siellä sentään joku kerran arvosti :P Ydinkeskusta on nyt boikotissa. Meillä taitaa olla pahin ohi.. ensi yönä sen taitaa sitten tietää tarttuko meihin vai ei.. mielummin ei.

   Poista