perjantai 21. maaliskuuta 2014

Asuntokuumetta osa 2.

Niin tuota.. taisinkin tuossa esittelyssäni mainita vähän tällaisesta impulsiivisemmasta luonteestani, että innostun ja kyllästyn asioihin välillä kovinkin nopeaan pikakelaustahtiin.

Noh.. laitoimme siis uuteen asuntoon hyväksymispaperit keskiviikkona. Ja perjantaina kolahti postilaatikko.. asuntotarjous! Voi ei.. Herra O sanoi, että antaa olla, mehän tehtiin jo päätös. Mutta uteliaisuus voitti.. ja voitto tuli. Olemme sijalla nro 1 Helsingin erittäin hyvämaineisen asumisalueen rivitaloneliöön! Rivitalo! Neliö! Piha! Kaksikerrosta.. noo, raput tekee hyvää. Mutta se alue!! Lähellä on valtavat Paloheinän ulkoilualueet, seutu on täynnä omakotitaloja!! Siis omakotitaloja! Ihania katuja ja kävelyteitä silmän kantamattomiin. Alue on keskellä kaikkea, siitä on helppo kulkea mihin vaan! Ja lähellä töitä, siskoa, uimahallia, hiihtolatuja, kehä 1:stä josta pääsee mihin vaan. Hoh hoh, kuulostaako jo siltä että päätös on tehty.. toistamiseen! Kyllä. Maanantaina pääsemme katsomaan asuntoa, mutta täytyy sanoa että aikamoinen räyskä sen täytyisi olla että emme sitä ottaisi. Päätös lienee jo tehty. Ulkoapäin talo näytti kyllä nätiltä.. ajelin sen ohi tänään jo kahdesti.

Kyllä fiiliksen mukaan pitää välillä päättää isoja asioita. Ja taas pohjapiirrosta :)


4 kommenttia:

  1. Muista tehdä tänään lotto, nyt kuulostaa hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lotto on tehty, mutta parasta, että tähän päätökseen sitä ei vielä edes tarvita :D Ainakaan ihan heti.. Sitten jos siltä seudulta aletaan omakotitaloa ostamaan niin lottovoitto (iso) olis aika jees..! Mutta tervetuloa muuttotalkoisiin 3.6. tms. :)

      Poista