perjantai 23. toukokuuta 2014

Hullu Heureka

Työpaikan työhyvinvointipäivät on kivoja :) Ensin kuuntelimme aamupäivän asiastaan niin innoissaan olevaa konsulttia, että hän lopussa, ylitettyään aikataulun, pomppi tasajalkaa kysyen oliko kenelläkään mitään kysyttävää! Olisipa itsekin yhtä innoissaan työstäni. Välillä kyllä saan taas sellaisia väläyksiä että nautin siitä mitä teen, mutta vähän riippuu hommasta. Mutta loistavaa että jollakin on työ jossa tekee mieli hyppiä tasajalkaa! Se into tarttui. Ei ehkä ihan niinkun oli tarkoitus, mutta kuitenkin.
Rannekkeet

Luennoilta jatkoimme lounaan kautta Heurekaan parijonossa. Heurekassa oli näyttely hulluudesta, eli mielenterveyden häiriöistä ja niiden hoitohistoriasta. Mieleeni jäi eniten skitsofonit - kuulokkeet jotka tuovat ääniä korviin suodattamattaniitä, kuten korvanlehdet. Aikamoista kakofoniaa, ja siinä pystyi samaistumaan esimerkiksi paniikkihäiriöiden olotilaan.
Meitä kovasti lapsetti, liikkeellä olin taas Hulin kanssa ja kokeilimme heti tietenkin naamareita. Ideana oli näyttää naamarin ilmekehonkielellä.. vaikeaa oli. Päässä kuvassa myös skitsofonit.

Tärkeä asia tuo mielenterveys. Mutta ehkei näyttely kuitenkaan antanut näin aikuiselle niin paljon uutta asiaa. Lapsille kyllä loistava tutustuminen vieraaseen ja ehkä pelottavaan asiaan.

 
Heurekan lasten puolelle päästyämme aloimme olla jo vauhdissa. Hulin kanssa astuimme vaa'alle joka kertoi kilomäärän sijaan eläimen jonka painoisia olemme.. tiditztiditz: ISO SIKA! Huli oli yksin peura ja minä panda!! PANDA!! Hiilaridieetti jatkukoon. Enkä aio googlata mitä Pandat painaa. Ihan huijaustesti.


Puntarilla 

Sikamainen lopputulema

 Iltaa jatkoimme vielä hetken musiikkitalon terassilla auringonpaisteessa. Kiva terassi, isompikin porukka mahtui sopivasti sekaan. Palvelu vaan oli todella hidasta, mutta ehkä se siitä kesän mittaan saa vauhtia. Sinne aion mennä toistekin, niinkuin Heurekaan.

4 kommenttia:

 1. Pandat on supersuloisia, olkia huoleti:)
  vastasin viimein haasteeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Kävin lukemassa, hienoa että haaste jatkui! Hih. Joo ja Pandat on niin pörrösiä ja suloisia ulospäin ettei niitä sillai edes isona tajua pitää.. eiks nii.. eh eh.

   Poista
 2. Puntarilla ei tule koskaan hyvä mieli! :)

  VastaaPoista