torstai 24. huhtikuuta 2014

Kuvia

Alan tämän blogin myötä innostua välillä kuvaamisesta! Se taitaa tulla kaupan päälle. Vaikka olin kai jonottamassa siivousrättejä kun taiteellista silmää jaettiin niin joskus kerran vuodessa mielestäni onnistun kuvan ottamisessa. Mutta ei kai sitä voi oppikaan kuin harjoittelemalla. Tässä siis pääsiäisen mökkitunnelmia kuvina:

---

.. tiedättekö sen tunteen kun kaikki ei toimikaan niinkuin piti.. ei pitäisi tottua niin helppoon elämään että kuvat siirtyvät tänne bloggeriin automaattisesti (jotenkin hämärästi googlen varmuuskopioinnin kautta) ja sen kun näppäilet mitkä haluat julkaista..ehei. Tuntuu erittäin vaikealta alkaa tallentamaan kuvia kännykästä sähköpostiin ja sitten koneelle ja sitten etsiä ne vielä tänne.. huoh. Ehkä odotan vielä pari päivää jos synkronointi alkaisi kuin ihmeen kaupalla taas toimia..

---

No, ei auta. Tässä kuvia mutkan kautta. Ja vinkkejä/neuvoja/ratkaisuja/ohjeita vastaanotetaan, kiitos!! 

Päin mäntyä. mistä toi varjo tohon tuli??!

Puolukka.. tarkoitus oli kuvata kuinka se kasvaa koivunkannon päällä.. noh, ehkä ensi kerralla

Haravointia ja lentävä koira

Maailman paras päiväuniaitta


Perhe vedessä



4 kommenttia:

  1. Hyvä!! Harjoitus tekee mestarin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Siihen luotetaan. Harjoittelua sais vaan ehkä tapahtua vähän enemmän.. :)

      Poista
  2. Hienoja kuvia! Lentävä koira näytti jänikseltä, mutta toisaalta mä onnistuin kiristään pääsiäisdinnerinkin tunnelmia, ilmoittamalla emännälle leipänsä näyttävän sammakoilta - sittemmin selvisi, että oli tehnyt pupusämpylöitä...

    VastaaPoista