keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kaikki järjestyy

Palataan alkuun.. Kuten jo aiemmin kerroin, minulla on muuttokuume. Jos hypätään tästä yksi liian täydellisen tuntuinen kirjoitus yli, koska sellaiseksi se osoittautuikin, niin kaikki on taas hyvin! Pettymys liian täydellisestä asuinalueesta alkaa hälventyä ja positiiviset puolet uudesta tulevasta asunnosta taas kirkastua.

Muutto on siis edessä. Tällä kertaa sitä ei muuta enää mikään! Ainakaan mikään itseaiheutettu. Olkoonkin paikan nimi pyllymuro.

Olen saanut kehiteltyä tämän parin päivän aikana ja jo hulluna uusia sisustusideoita ja nyt tuo kahdeksan kuukauden odotus tuntuu valtavan pitkältä ennen kuin pääsemme muuttamaan. Jos tänään saisin päättää niin muuttaisin meidän tummanpuun sävyiset kalusteet valkoisiin, hommaisin olohuoneen seinille akustiikka Mänty-taulut ja pikkuneidin huoneeseen Puro taulun.

Mänty
Kuva Innofuser: http://www.akustiikka-shop.com/Manty.html
No, ehkä onneksi minulla on kahdeksan kuukautta aikaa puhua Herra O:ta ympäri. Häneltä kun se vastaus yleensä ensimmäisenä tulee ja se kuulostaa aina kovin samalta.. sellainen pieni sana josta löytyy niukasti kirjaimia e ja i.

Toinen loistava idea syntyi töissä tänään.. juuri oikeaan aikaan kun kirpparipöytä on meneillään lähistöllä. Luin joskus jostain laatu-uutislehdestä (keltainen lehdistö) että kolmekymppisenä saa jo, ei vaan haaveilla, vaan myös toteuttaa unelman samanlaisista pyyhkeistä!! Sen idean saatuani painuin suoraan päätä kotiin hinnoittelemaan miljoonat irtopyyhkeemme jotka on ties mistä tarttuneet mukaan matkan varrella. Pari käyttöpyyhettä jätin, mutta jos olette tulossa kyläilemään tänne päin, niin muista O.P.M eli oma pyyhe mukaan! Vielä en ole ehtinyt päättää minkälaista pyyhesarjaa alan haalia. Niitä saa olla eri värisiä, mutta niiden pitää olla samanlaisia ja isoimpien pyyhkeiden pitää olla niin isoja että ne menevät kokonaan ihan tavallisen ihmisen ympäri! Ilman vilautteluja.

Näin se on. Ei ne murheet kaada, kaikki järjestyy aikanaan. Ja nyt järjestyy pyyhekaappi!

6 kommenttia:

  1. Ihana Omenainen :) Life goes on, ja pyyhkeet vaihtoon - hyvä pläni! Mulla on ollut samanmoinen plän jo pitkään - raahaan kaikille reppureissuille mukaan vanhoja pyyhkeitä ja jätän ne sille tielle - mutta millä mä saisin mummelit ja kummelit uskomaan, että mä en niin vällää niistä vaalanpunaisista ruusupyyhkeistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, toi on kyllä paha. Meillä on kyllä lahjaksikin saatuja ihaniakin pyyhkeitä! Oikeasti ihania, mutta kun ne kaikki on erilaisia! Ongelmana on nyt vaan että pitäis eka testata pyyhkeet ennen ostopäätöstä.. täytynee ostaa erilaisia, testata, ja sitten taas varata kirppispöytä :) Meillä on käynyt myös niin päin että joka keikkareissu minkä herra O tekee niin hän unohtaa pyyhkeen ja tuo tuliaisena taas jonkun erilaisen, ja yleensä halvimman ja huonoimman ja rumimman!! :D Aaarrghhh...

      Poista
  2. Ihan loistavaa! Hienoa, että asiat järjestyivät kuitenkin! :)

    VastaaPoista
  3. Heiiiii! Mulla on valtavan hyvä idea tuohon akustiikkatauluun... Meillä jää hassuja paloja puukuitulevyä reNpassa ja niitä maalaamalla saa hienoja taulujaaaaa.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa! Pistetään korvan taakse, ikuisuusprojektityöläinen :D Et oo perustanut vielä blogia teijän ikuisuusprojektista? Lukisin kyllä innolla!

      Poista