sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

TULE! LEIKI, LIIKU! 12.4.2014

Oltiin aivan ihanassa tapahtumassa lauantaiaamuna pikkuneidin kanssa! Se järjestettiin Metropoliassa Etelä-Haagassa. Siellä oli monia erilaisia pisteitä joissa touhuta ja aikuisille luentoja terveellisistä elämäntavoista, liikunnan ja ruoan merkityksestä. Laululeikkihuoneeseen sai jättää lapset hoitoon siksi aikaa kun luennot oli käynnissä auditoriossa. Itse en ujoa pikkuneitiä hennonnut jättää, joten luennoille en tällä kertaa päässyt osallistumaan.

Itsehän keskityimme lähinnä laulamiseen ja temppurataan! Loistavaa!

Minusta on ihanaa käydä pikkuneidin kanssa eri tapahtumissa. Ei kai kukaan äiti tai isä voi väittää viihtyvänsä ihan oikeasti aina samalla pihalla samoissa leikeissä.. vaihtelu on ihanaa ja varsinkin kun löytää näin suloisia tapahtumia. Onneksi on facebook.. siellä se tieto leviää. Lähitietolehdistäkin välillä kurkimme tapahtumasivuja. Vaikka arkielämä on tärkeintä niin arvostan kyllä kaikkea tällaista erilaista touhua paljon. Olen helposti kyllästyvää sorttia, mutta ehkä pitää alkaa ajatella sitä vahvuutena enemmän kuin heikkoutena. Kun kyllästyy niin alkaa etsiä jotain uutta innostavaa, eikä jää paikoilleen möllöttämään. Niin sen täytyy olla.

Lähtiessä täytimme palautelomakkeen ja saimme kotiin viemisiksi Metropolian kanssin josta löytyi tietoa maidosta ja vihkonen missä kerrotaan mistä maito tulee. Pikkuneidin lemppari oli röpelöpintainen pallo ja vauvanruoka tyrni-omena jota syötiin heti lounaan jälkeen jälkkäriksi.

Olipahan tästäkin äitistä kivaa leikkiä kerrankin! Yleensä meillä leikitään ikkunoiden tai vessan pesua.. onneksi pikkuneiti innostuu myös noista äitin tykkäämistä leikeistä!











2 kommenttia:

  1. Me oltiin viime vappuna Hauholla, missä vanhempainyhdistys oli järkänny koulun liikuntasaliin olemassa olevista kalusteista ja välineistä temppuratoja jne.. muksut leikki täysillä, eikä sellaisen järkkääminen ole mikään mission impossible. Pitäisi enemmän hyödyntää kaikkea sitä mitä jo on olemassa. Kaupungeissa tollaset aktiviteetit jätetään helposti hoploppien hommaksi, mutta maalla on oltava vähän innovatiivisempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ei tekis pahaa vaikka täällä suuremmillakin paikkakunnilla vähän panostettaisi koulujen mielettömien temppuvälineitten hyötykäyttöön :) Oli kyllä niin mukavaa!

      Poista