sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Extempore shoppailua: Indiska & Dinsko


Ei voittanut Krista Siegfrids ei. Olin väärässä. Hävettää. Euroviisut on ihan surkeat, en varmaan katso niitä ainakaan vuoteen. Sen lupaan ja vannon.

Muistathan käydä kommentoimassa Beanie-postausta niin voit voittaa kahden hengen lahjakortin Beanie-aamiaiselle. Vinkkinä vielä, että osallistua voit myös Hulin blogissa!


En ajatellut ikinä kirjoittavani mitään vaateostospostausta, mutta nyt muutin mieleni. Ostin niin ihanan räikeän värisiä vaatteita ihan yllättäen, että ne ansaitsevat oman juttunsa.

Illan teema oli näemmä vahingossa Ruotsi. Kun olisin tiennyt, ettei pistettäkään euroviisuissa heru niin ehkä olisin päättänyt toisin.. katkeraa puhetta. Ensin olimme siis Hulin kanssa (siivellä) viettämässä Beanie-kahvilan avajaisia. Se on alunperin ruotsalainen ketju (samaa ketjua kuin Picnic). Sieltä painuimme vielä hetkeksi penkomaan Indiskan (ruotsalainen perheyritys) vaatevalikoimaa ja löysinpä itseni vielä Dinskosta, jonka vain nimen perusteella oletan olevan länsinaapurin peruja. Korjatkaa jos olen väärässä.

Jokaisella kai on joku luotto-kauppa josta yleensä hakee vaatteensa.. tai ainakin löytää päälle puettavaksi kelpaavaa helpommin. Minulle se on ehdottomasti Indiska. Joka kerta kun tuohon ihanaan itämaisen oloiseen myymälään astuu sisälle, tarttuu jotain mukaan. Hintataso ei ole halvimmasta päästä, mutta ei kuitenkaan yllä aivan pilviin, kuten desingn-liikkeissä, joista ei minun kokoiselle löytyisi varmaan edes tarpeeksi suurta pipoa. En muutenkaan arvosta merkistä maksamista. Arvostan enemmän käsintehtyä laadukasta kotimaista työtä, sellaista juuri mihin ei hoitovapaalaisella ole varaa sen enempää kuin desingniin.


Mukaani tarttui yllättäen erittäin räikeitä vaatteita! Indiskasta neonvihreä "kasari-paita" ja samanvärinen aluspaita ja Dinskosta räikeän oranssit ballerinat! Nämä päällä minä sitten tallustelen koko kesän! Syksyllä jos kävisi vähän töissä niin saisi lisää vaaterahaa sitten talvea varten.


4 kommenttia:

 1. Ihanat ballerinat ja ihanat nakkivarpaat tuolla pikkuisella. :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän pirteät ja söpöt balleriinat! Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kiitti! En kyllä vielä tiedä minkä vaatteiden kanssa noita osaa pitää, mutta ehkä jotain löytyy.. :)

   Poista