tiistai 7. toukokuuta 2013

Vain elämää

Hulin tohinapostauksesta intoutuneena aion nyt veikata itsekin ketkä itkevät Vain elämää - ohjelman seuraavalla tuotantokaudella :)

Edu Kettunen
Juha Tapio
Paula Vesala
Kerkko Koskinen
Olavi Uusivirta
Mariska
Hector


En mä kyllä paljon muusikoista tiedä, se tuli ilmi seuraavanlaisessa keskustelussa Herra-O:n kanssa juuri: O: Onkohan Freeman tehnyt paljon biisejä itse Minä: Eiks se oo kuollu? O: justhan se oli uuden musiikin kilpailussa
Freeman, Goodman, mitä näit nyt on..

Naisia on kauhean vaikea keksiä! Samuli Putro, J. Karjalainen ja Paleface putosivat listalta viime hetkellä ihan fiiliksellä, Putro on niin ärsyttävän esillä jo ennestään ja J. Karjalainen ei varmaan itke, eikai se sopisi Lännen-Jukan imagoon.. mut olis se kiva jos osallistuis! Myös rap-artistit on jo kuultu Cheekin versiona, mutta veikkaan että uudella tuotantokaudella on kuitenkin joku vähän eri tyyppinen artistikin mukana. En vaan arvaa mikä.. Ehkä mukaan voisi tulla Heikki Sarmanto.. olisi hauskaa laittaa viihdetaiteilijat ja poplaulajat laulamaan jazzia/klassista. Siinä olisikin hyvä rap-korvike uuteen tuotantokauteen ja hienojen uusien tulkintojen mahdollisuus! Äh, Sarmantohan on "vaan" pianisti. No mutta toisaalta, kuka käskee laulamaan. Ehkä yksi artisteista voisikin tehdä tulkintansa omalla instrumentillaan. Ihana ohjelma, rajattomat mahdollisuudet, alkaisipa se jo pian! :)

6 kommenttia:

 1. Oih, mä niiin toivon, et sun veikkaus Juha Tapiosta menis oikein!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä suostuisko se, se vissiin pitää tosi tiukkaa linjaa yksityisyyden ja julkisuuden välillä.. mutta toisaalta eihän tuolla yksityiselämällä mässäillä laisinkaan. Ainoastaan tunteitaan joutuu näyttämään jos näyttää :D

   Poista
 2. Mua alko jo jännittää milloin ensi kauden laulajat julkistetaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jaksais oottaa kanssa! Jännääjännää!! :D Mutta se varmaan tulee töllöstä vasta syksyllä niin meillä taitaa olla aikamoinen odottelu vielä edessä.

   Poista
 3. Tiesit Juha Tapion! Mutta miksi et keksinyt Anna Abreuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika mahdoton kysymys, täytyisi kysyä aivokiemuroiltani, mutta ne ei osaa puhua.. No varmaankin siksi, että koitin miettiä vaihtoehtoja joista kaikki tekevät omia kappaleitaan, minulla on se käsitys ettei Anna Abreu ole itse tehnyt esittämäänsä musiikkia, joten en häntä harkinnut listaan. Saatan olla väärässäkin. Toisaalta ei viime vuoden osallistujatkaan kaikki tehneet itse musiikkiaan, mutta menin nyt tällä periaatteella kuitenkin ja ainakin yksi osui oikeaan :)

   Poista