torstai 23. toukokuuta 2013

Onnenpäivää!

Koitan tehdä elämänmuutospäätöksen ja lopettaa valittamisen. Ainakin täksi päiväksi. Siitä se lähtee, baby steps.

Eli nyt siis kaikkea hyvää.

Ensinnäkin! Beanie-kahvilan aamiaislahjakortit voittivat:
Kahvia maidolla juon :) Arvonnassa mukana. Olisi mukava palkinto käytettäväksi, kun käy seuraavan kerran Hkissä :)
ja 
Kahvi - yök! Haudutettua teetä sen olla pitää! :)

Lähetättehän osoitteenne pikimmiten osoitteeseen paikkaelamassa@outlook.com niin saadaan lahjakortit lähtemään matkaan!

Arvonnan suoritti ja onnettarena toimi Excelin satunnaisluku-funktio! Kylläpäs oli haastavaa näin aivojen "torkuttua" kohta kaksi vuotta käyttää niitä noinkin yksinkertaisen kaavan luontiin..

Siitä seuraavaan ilonaiheeseen, sain rauhassa tänä aamuna nauttia kahvini, koska heräsin ennen pikkuneitiä! Nämä rauhallisen aamukahvikerrat ovat laskettavissa yhden käden sormilla neidin olemassaolon aikana. Herra-O oli suloisen jännittynyt aamusella lähtiessään Sibeliusakatemiaan, viimeisen vaiheen pääsykokeisiin. Hui! Tsemppiä kauheasti. Jos herra pääsee opiskelemaan niin minäkin voin luopua haaveistani muuttaa muualle Helsingistä, ja kyllä, se on positiivista! Ei tarvitse enää odotella mitä seuraavaksi tehdään tai missä asutaan. Ei vielä innostuta liikaa, realistisesti sibikseen on hurjan vaikea päästä ja hakijoita edelleen paljon.

Vieläkin ilonaiheita riittä. Eilen satoi koko päivän, josta johtuen koti kiiltää puhtauttaan! Jotain kiva oli keksittävä että pikkuneiti malttaa touhuta sisällä joten aloin imuroida neidin kannustuksella. Sohvalta kuului kannustushuudot: "äiti imuaa! Lisää imuaa!" Sitten pestiin lattioita ja viikattiin hurjasti pyykkiä. Se on lempitouhua pikkuneidille. Äidillä kun on sellainen kumma tapa ennen viikkailemista vahingossa kaataa monesti pyykit neidin päälle sängyllä..

Nyt kun oikein alkaa miettiä niin pieniä ilonaiheita riittäisi kirjoitettavaksi vaikka kuinka paljon. Ja jokaisesta ajatuksesta tulee aina vaan parempi mieli.Suosittelen testaamaan!2 kommenttia:

  1. Kiitos! Tämä oli hauska yllätys. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä, kiitä arpaonneasi :) Olen pahoillani, että vien sinulta oikeuden käyttää sanontaa "ikinä en voita mitään" ;D Ei vaan, oikeasti en ole ollenkaan pahoillani, hihi! Sitten alan odotella aamiaispostausta :)

      Poista