keskiviikko 10. huhtikuuta 2013


Helsinki sai pisteitä. Kiitokset ystävälliselle henkilölle, joka tuli perhekerhoon kysäisemään josko jollain olisi tarvetta jatkettavalle sängylle. Noh, sehän on ollut meidän kauppalistalla jo vähän aikaa, joten minäpä hihkaisemaan jippiaijee siihen. Lupasi oikein kuljettaa perille saakka puolenpäivän maissa, ihana tyyppi! Kello on kyllä jo yli yksi ja sänkyä ei näy, mutta mennee puolestapäivästä vielä. Jospa siitä vielä askartelisi valkoisen, saapi nähdä. Ostin kiitokseksi kahvipaketin ja suklaalevyn kun ei rahaa halunnut huolia. Toivottavasti eivät ole kahviallergikkoja ja suklaan vihaajia. Eikai sellaisia olekaan..?

Ovikellokin kilkatti tänään iloisesti ja karvarouvan ja pikkuneidin säestyksellä pomppasimme ylös. Pikkuneiti oli juuri katsomassa Ukia ja palasi pian takaisin kun näki ketä ovella seisoi. No huomattiinhan se jo lasten pääsiäiskirkossa että tarinat raamatusta ei ihan vielä uppoa, mutta Jehovan todistajien kanssa höpöttely ei senkään vertaa. Koira harmikseni hiljeni nopeasti; sen suosio on kovin helposti ostettavissa parilla silityksellä.. Ja minä kiltisti kuuntelin raamatunsäkeitä ja haistelin kuinka sulamassa oleva voi käryää kattilassa. Eivät saaneet käännytettyä, mutta onhan se hassu höpötellä hetki jonkun kanssa ja vähän kiltisti kyseenalaista heidän maailmaansa, vaikkei siitä tullutkaan hullua hurskaammaksi. (Mitähän tuokin tarkoittaa..?)

Tässä se nyt on!4 kommenttia:

 1. Missä teidän sohvat on?! :) Järjestys on tosiaan mennyt uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, ne on piilotettu. Mutta eikö sänky keskellä olohuonetta olekin jokapojan unelmasisustamista? ;) Tervetuloa vaan euroviisuja katsomaan naama ihan uuteen suuntaan! :D

   Poista
 2. JEE, onnea uudesta sängystä! Sitten vain tuunamaan, eiköhän sekin onnistu parhaiten keskellä olohuonetta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä ostin tehotyttönä heti prismasta hiekkapaperia ja koitin tänään vähän hiomista (keskellä olohuonetta tietty). Se taitaa olla aikalailla liian karheaa kun jätti oikein kunnon skraidut sängynjalkaan. Ei ihan paras nikkarintaito-esitys. Ajattelin että jospa sitten joskus myöhemmin.. mutta nyt se neiti jo nukkuu ihka ensimmäisiä yöuniaan uudessa sängyssä! Tais maalamiset kuitenkin jäädä ;)

   Poista