sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tajunnanvirtaa

Tänään koitti ensimmäisen kerran tilanne, jolloin ei tehnyt mieli kaivaa konetta esiin kirjoittamista varten, koska ei tunnu olevan mitään sanottavaa. Päivät rullaa siis sujuvasti eteenpäin ihan ilman kommelluksiakin. Ajattelin nyt kuitenkin alkaa kirjoittaa, ihan vaan nähdäkseni mihin se johtaa.

Kevät on tänään meidät hyljännyt ja juurikin kamalana tuiskupäivänä ukkeli-O:n täytyi lähteä piipahtamaan 140km päässä. Juurin näillä näppäimillä odottelen kotosalla ja ajattelin yllättää herran herkkuhampurilaisella. Ihan kotikutoisella. Toivottavasti herralla on nälkä. Sehän näissä ihanissa yllätyksissa on riskinä, että pieleen menee, mutta tiedättehän kaikki: Ei se haittaa! Yllätyksissä ajatus on tärkein ja jos toinen on sattumalta syönyt ennen ruokayllätystä niin mitäs sitten. Ainakaan yllätyksen järjestäjän ei tarvitse hävetä ;)
Nytkin ylläri sinänsä vähän latistui, koska hampparipihvit ja paistetut munat on kyllä jo jäähtyneet. Kotiintuloaika on näköjään hieman myöhempi kuin oletin, mutta mitäpä tuosta. Hauskaa se on kuitenkin yhdessä syödä jäähtyneitä hampurilaisia. Yllättäminen on tämänkin riskin uhalla hauskempaa kuin se, että soittaisin moneltako herra on saapumassa kotiin ja toivoisi ylläriruoan olevan valmis. Plääh. Yllätys pitää olla yllätys ja ajatus on tärkein. Vähän epäreilua se tosin on kaikille muille, joiden tuurilla kaikki menee pieleen, koska minun tuurilla kaikki just onnistuu ja menee nappiin! Asennevamma kai :P

Lämmintä kevättä!
2 kommenttia: