torstai 14. maaliskuuta 2013

Blogibrunssista alkusysäys



Ystäväni Huli blogien ulkomaailmasta perusti oman bloginsa jo reilusti yli vuosi sitten. Olenkin aina ihaillut tuon kyseisen ystävän aikaansaavuutta ja intoa kaikkeen, joten ihailin myös blogin perustamista. Pidän itse kirjoittamisesta ja olen koko nuoruuteni kirjoittanut myös päiväkirjaa. Joskus opiskeluaikoina päiväkirjan kirjoittaminen jäi, mutta mielessä se on ollut jos nyt ei päivittäin niin ainakin viikoittain lopetuksesta lähtien. Nyt kun perheeseen syntyi ihan uusi ihminen, on päiväkirjan kirjoittaminen saanut taas uudenlaisen merkityksen. Koska haluan olla nykyaikainen (hah!), niin ajattelin perustaa tällaisen nykyaikaisen päiväkirjan. Miksi sitä pitäisi piilotella vaan kaapin pohjalla ajatuksiaan? 

Minulla on paljon tekemistä oikeinkirjoituksen kanssa ja ajatukseni vilistävät niin kovaa vauhtia, että asioiden jäsentäminen ymmärrettävään muotoon tulee myös olemaan haaste.  Tämä on ollutkin jonkinlainen henkinen este blogin kirjoituksen aloittamisen kanssa. Kuten myös kuvien ottaminen.. huh. Siinä vasta haastetta onkin, en tiedä missä olin kun taiteellista silmää jaettiin.. 

Viime lauantaina sain kuitenkin viimeisen tai ehkä ensimmäisen ”naulan arkkuun” kun lähdin Hulin kanssa blogibrunssille Krullaan http://www.krullas.com/ . Mukana olivat myös Petran maailma -blogista Petra sekä Piikkipaatsama Pientä elämää -blogista. Oli upea kokemus huomata, että toisetkin blogin kirjoittajat olivat ihan normaaleja mukavia ihmisiä! Onkohan tuo nyt sitä suomalaista itsensä alentamista kun tuntui, että ei minun kirjoitustaidoilla tai elämällä saa aikaiseksi mitään mielenkiintoista blogia. Höpölöpö, minua itseäni kiinnostaa lukea näitä varmasti jälkikäteen, joten siinäpä sitä merkityksellisyyttä ihan tarpeeksi jo on. Nyt nöyryys nurkkaan ja kirjoittamaan! 

Lämpimät kiitokset siis blogibrunssilaisille sysäyksestä tähän uuteen ihanaan maailmaan!

6 kommenttia:

  1. Jeeeeee!!! :) Olipas ihana saada sut ylipuhuttua blogeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi! No niin olikin! Uutta brunssia odotellessa ei muuta kun kirjoitellaan! :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ja tartuttaa! Hehe, blogeja syntyy uusia ku kissanpentuja navetassa.. tai jotain!

      Poista
  3. Just noin pitää ajatella - itselle minäkin blogia kirjoitan! :) Ruokakaupassa voi kaivaa reseptin blogista ja sateen sattuessa matkapostauksia on ihana lueskella.

    Voin vaan kuvitella minkälaista pikkuisen neidin juttuja on lueskella vaikka parin vuoden päästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri! :D Ja madaltaa kovasti kynnystä alkaa kirjoittaa. Nyt vielä pitäisi päästä sen kynnyksen yli, että kirjoittaa oikeasti jotain pikkuneidistä! Se taitaakin olla tämän päivän aihe :D

      Poista