sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Esittelyssä: Pikkuneiti



Voisin kertoa hieman pikkuneidistämme, onhan hän kallein aarre mitä meidän asunnosta löytyy. Neiti on nyt lähes täsmälleen 1,5 vuotta iäkäs ja oikein iloinen tapaus.  Neiti rakastaa musiikkia kuten vanhempansakin ja juurikin tällä hetkellä kirjoittaessa tuijottaa telkkarista pikkukakkosen lauludiplomia ja tanssii. Saa äiti hetken rauhan, saa nähdä kauanko sitä tällä kertaa kestää.

Pikkuneiti syntyi tasan 43 viikon odottelun jälkeen ja 47 tunnin ponnistelujen jälkeen ilostuttamaan maailmaamme. Kolme kuukautta vanhana hän alkoi vierastaa ja vaikutti pitkään kovin vakavamieliseltä lapselta. Otsarypyt syvenivät vieraiden ihmisten seurassa lähes vuoden ajan, ennen kuin alkoi helpottaa. Nykyään myös tuntemattomammat saavat ihania pusuja poskille jo hetken päästä tutustumisesta. Sanoja tulee paljon, äiti ja isi sanat lausutaan jo täydellisesti. Lempi puuhaa nykyään on painaa isin tai äitin nenää ja sanoa "tuu". Enää ei pysty kaikkia sanoja listaamaankaan, niitä on jo niin paljon. Hauskinta on kuulla ”muumi – lisää”! Ja parhaiden kavereiden nimiä toistellaan toistelemistaan päivittäin, ne ovat ”mummo” ja ”pappa”.

Isovanhemmat asuvat surullisen kaukana, 100km ja 140km päässä kotoamme, siksi lapsenhoito varsinkin kovin paljon vierastavan vauvelin kanssa ei ole ollut helppoa.  Yhteisiä vapaailtoja arvostaa nykyään paljon enemmän kuin ennen.  Päästämme kyllä kiitettävästi toisiamme ulkoilemaan. Emme vaan ole koti ihmisiä liiallisuuksiin saakka, molemmat tarvitsevat muutakin elämään.

Pikkuneiti on siis noin 84cm pitkä, painaa noin 12kg. Tukkaa vielä kasvatetaan, mutta ensimmäiset saparot on jo saatu tehtyä!

Täyttä kultaa <3


3 kommenttia:

  1. Ihana <3

    Oon kattonut ton kuvan jo monta kertaa ja se jaksaa naurattaa joka kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin minuakin! Koitin vähän poistaa nuhanenän punaisuutta photoshopilla, mutta saatoin sen sijaan vaan korostaa nenukkia. Hehe. Mutta saparot on ihan aidot!

      Poista