keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Piirakkaa karjalasta


Pakko tähän alkuun mainita, että ihana tämä uusi leluni! Kirjoitan postauksen alkua pikkuläppärilläni Z-junassa pikkuneidin nukkuessa rattaissa. Juuri tällaisia tilaisuuksi varten tämän hommasinkin. Muuten niin tylsä junamatka muuttui hetkessä miellyttävämmäksi.

Tänään matkustamme siis jälleen kerran täysihoitola mummo&pappa residenssiin ja huomenna on niinkin erikoinen tilanne, lähes vuoden jälkeen, että minä ja mieheni yövymme kahdestaan hotellissa Tampereella! Wou! Valkkasimme omenahotellin sijaan ihan oikean hotellin (minä sain päättää..) eli käydään testaamassa Sokos hotelli Ilves vaikka se hieman enemmän maksoikin. Luvassa siis kaikkea jännää ja pikkuläppäri seuraa mukana! Hurraa!

Mummolassa pääsi heti paikalla hommiin. Taikinat oli vaivattu ja puurot keitetty ja niin minä tyttö leivoin ihan ensimmäisen karjalanpiirakkani! Piirakat maistuivat erityisen hyville, rapsakat makoisat piirakat ripauksella hyvää tunnelmaa!
 Ja tässä lopputulos. Tätä kirjoittaessa pino on jo poissa. NAM!

3 kommenttia:

  1. Vau! Mäkin haluaisin kokeilla joskus. Tuoreet karjalanpiirakat on kyllä niiiin hyviä!

    VastaaPoista
  2. Mä tein viime vuoden puolella piirakoita ekaa kertaa ite ja niistä tuli niin hyviä! En oo sen jälkeen enää kaupan piirakoihin koskenut.. Nam! :P

    VastaaPoista
  3. Tää sun blogis alkaa olla jo aika pro!

    VastaaPoista