keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Uusi leluni

Nyt loppuu marinabloggaukset ja purnaus! Minulla on ihana uusi lelu! Postipoika sen melkein meille saakka kantoi. Oikeasti jouduin kävelemään puolisen kilometriä smart post-automaatille, joka on muuten tosi kätevä juttu kun oikea posti on kaukana. Tällaiselle melko kärsimättömälle henkilölle oli kovin kova kolaus, että akku piti laittaa vielä yöksi latautumaan, eli sitä ei saanutkaan ihan heti käyttöön.

Tässä se siis on! Tämä on ihka ensimmäinen postaus ikiomalla miniläppärillä! Mahdan olla vanhanaikainen kun tilasin vielä minikannettavan, joiden valmistuskin on jo lopetettu, tänä luvattuna tablettien aikakautena. Vanhanaikaisuuteni johtuu tästä bloggausharrastuksestani, olen riippuvainen kunnon näppäimistöstä jossa voin naputella tuulispäänä tekstiä tekstin perään! Kosketusnäytöllinen näppäimistö ei anna samanlaista napin painamisen iloa, heh.

Aikuisenakin uuden lelun saaminen taitaa olla melkein yhtä ihanaa kun lapsena. Tässä se nyt on, kaunis uusi lelu:
 Piti ottaa kuva ihanien tulppaanien kanssa, jotka ostin miehelleni tasa-arvon päivän kunniaksi! (syy sekin saada kukkia kotiin) ja pääsiäisvitsa tehtiin tänään perhekerhossa. Äti taisi tosin olla innostuneempi vitsan vääntämisestä kuin minineiti.

Voi kun tulikin into taas kirjoitella, pitäisiköhän pian lähteä taas johonkin konserttiin että saa lisää aiheita!

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Ja ihana toi valkoinen väri. :) Lähdetään sushille Tapiolaan niin saat postattavaa? :P

    VastaaPoista