sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pohdintaa

No niin, ehdin jo ainakin kolme minuuttia lukea html-ohjeita ja vaihtaa blogin taustakuvaa. Meinasin jo luovuttaa, mutta päätinkin riipustaa lisää jos jäisin koukkuun näin helposti. Kivempi katsella blogia kun sieltä löytyy tekstiä.
Muistin myös jo unohtamani blogin nimen.. paikkaelämässä. Ja se kuulostaa nyt niin hyvältä ja osuvalta, että taidan pitää sen! Vaikka se elämän paikka on hukassa, mutta ehkä tämä blogiterapia toimii myös oman paikan löytämiseen. Toivotaan! Huh, nyt täytyy alkaa miettiä mitä kerron itsestäni esittelyssä. Vaikeaahan tuo on tiivistää 32 vuoden elämä 1200 merkkiin. Ehkä mietin sitä vielä tämän illan ja jatkan huomenna. Hei, tämähän on kivaa! :D Palataan!

4 kommenttia:

 1. Loistavaa, että päätit perustaa blogin! Voin sitten jatkossa linkata lukijat tänne ja voin jättää "pariskunta A&O:n" unoholaan. :)

  Tervetuloa mukaan - bloggailu on kivaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan kun olisin jo vastannutkin tähän, mutta nyt sitä ei ainakaan enää näy.. hmmm.. tässä on kyllä aikamoinen suo kynnettävänä ennenkuin voi kutsua itseäni bloggariksi :D

   Mutta olipa ihanaa saada ensimmäinen kommentti! Kiitos :D Ja huomasin että linkki toimi heti, hui kun jännää! Ihan kun ihmiset pääsisi lukemaan minun pään sisältöä, tähän pitää vähän aikaa totutella! Mutta hauskaa jännää!

   Poista
 2. Jee, sä perustit kans blogin. Tervetuloa tähän bloggailuelämään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo, on se käynyt mielessä monesti mutta viime lauantainen brunssi tais olla viimeinen niitti :D Ja tässä ollaan! Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin, ainakin intoa riittää!

   Poista