torstai 28. maaliskuuta 2013

Fiilistelyä

Nyt täytyy sanoa, että odotin minilomalta Tampereelle paljon enemmän bloginkirjoitusta. Mutta tällä hetkellä on niin pitkästä aikaa niin ihanan rauhallinen ja hiljainen olo ja ympäristö, että ei saa oikein mitään irti näppäimistöstä.

Lähdin karkuun lapsenhoitopaikasta jo ajoissa, ennen päiväunia ja kuvittelin ottavani bussissa torkut. Tampereelle saapuessa en ollut nukkunut silmäystäkään vaan pelkästään nautiskellut rauhallisesta kyydistä. Kävin kaupungilla suhaamassa ja näin lounaalla ystävän vauvansa kanssa ja taas vaan nautiskelin siitä, että saan olla vastuussa hetken vain omasta itsestä. Oi että! Kyllä kaikkien äitien pitäisi saada tällainen tauko aina sillon tällöin! Aivan varmasti lataa äitiysakkuja.

Minun piti mennä vielä istumaan ennen illan bändikeikkojen kuuntelemista mieheni sukulaisille, mutta täytyy sanoa että tämä hotellihuoneessa hiljaa istuminen vie nyt voiton ihan kaikelta! Katselen kymppikerroksen ikkunoista vaan ohi liiteleviä lokkeja. Huomenna ehditään onneksi kyseiseen paikkaan vielä kylään, nyt vaan istun, makaan, laittaudun, rentoudun ja nautin pikkupullollisen punaviiniä. Kaikki olen ansainnut! Kyllä näin on!

Uskomaton fiilis! Hymyilen itsekseni :D

Sokos Hotelli Ilves



2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta - nauti täysillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tulipa nautittua kyllä toden teolla :) Huomenna paluu arkeen pääsiäisvaellukselta.

      Poista